Toepassingen

Floradeck™ terrasplanken zijn ​veelzijdig en zijn breed toepasbaar als buitenvloer. De planken kunnen zowel open als dicht verwerkt worden op terrassen, balkons, dakterrassen, steigers, schuttingen en hekwerken.

De samenstelling van de composiet terrasplanken bestaande uit gerecycled kunststof en sterke houtspaanders geeft Floradeck™ terrasplanken zijn unieke uitstraling. De unieke samenstelling zorgt voor weinig werking van het materiaal door minimale wateropname, waardoor het niet rot. De kunststof terrasplanken zijn 100% recyclebaar en gemaakt uit synthetische kunststoffen. Dit maakt het een uniek hoogwaardige terrasplank.  Floradeck™  terrasplanken zijn onderhoudsarm, bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Geniet onbezorgd van een ​betaalbaar composiet terras.

Floradeck™ terrasplanken voor uw terras zijn er in vele soorten en maten. Het voordeel is dat het erg duurzaam en stevig is. Het heeft vaak betere eigenschappen dan overige tuinmaterialen als hardhout en bankirai. Het is momenteel erg in om te kiezen voor kunststof of composiet terrasplanken boven sierbestrating. Een terras van Floradeck™ is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met onze speciale terrasrreiniger is uw composiet terras in no time weer schoon en u hoeft het slechts 1 á 2 keer per jaar schoon te maken. Terras vlonders zien er niet alleen erg mooi uit maar geven uw woning de boost die het nodig heeft. 

Het maken van een vlonder terras in uw tuin of een terras vlonder op uw balkon en dakterras is natuurlijk een luxe. Maar de eerste vraag die u zich moet stellen zijn: word het terras gemaakt van vlonderhout, hardhouten vlonders, hout vlonder of bankirai. Het antwoord hierop is eenvoudig, een terras aanleggen doet u met de composiet of kunststof vlonderplanken van Floradeck™. Dit is de meest moderne, duurzame en betaalbare oplossing om een vlonder buitenterras te realiseren. De composiet terrasplanken van Floradeck™ zijn gemaakt van sterke houtspaanders en gerecycled plastic. De kunststof terrasplanken van Floradeck™ zijn gemaakt van 100% syntetische kunststof. Beide planken zorgen voor niet alleen een mooie terras maar ook voor een handig terras waar u gewoon met blote voeten overheen kunt lopen.

Een vlonder gemaakt van composiet vlonderplanken is buitengewoon stevig en ziet er ook nog eens prachtig uit. Uw tuinterras of dakterras krijgt een zeer uitnodigende uitstraling. Tevens is een vlonder van terrasplanken eenvoudig zelf te leggen en is het nagenoeg onderhoudsarm. Onze tip: kies dus niet voor vloerdelen van hout of bankirai op uw buitenterras maar kies voor terrasplanken van composiet of kunststof. Een Floradeck™ terras is namelijk de beste keuze als het gaat om onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke buitenvloeren.

Binnentuinen en Patio’s

Wilt u een mooie binnentuin creëren dan kunt u natuurlijk niet zonder een mooi terras. Met Floradeck terrasplanken weet u zeker dat u een mooie binnentuin realiseert. De composiet Floradeck terrasplanken zijn voorzien houtsnippers hierdoor heeft het product een natuurlijk effect met de voordelen van kunststof. Uw binnentuin is hierdoor onderhoudsvriendelijk. Wilt u bijvoorbeeld een moderne binnentuin die er altijd strak en mooi bij ligt dan is de kunststof terrasplank de oplossing voor u. Dit geldt ook voor een Patio. Een Patio kan snel vies worden omdat er niet of weinig zonlicht bij komt. Helaas hebben we in Nederland last van groenaanslag, vooral op plekken waar geen zon bij komt. Floradeck terrasplanken kunnen groene aanslag niet tegenhouden maar u bent er wel weer snel vanaf. U kunt het eraf borstelen of heel snel met een hogedrukreiniger met gepaste afstand. Ideaal toch?

Buiten Terras aanleggen

Meestal is een terras ook buiten echter komt het wel eens voor dat er bijvoorbeeld een serre bovenop een terras wordt gezet. Ook dit is mogelijk met onze composiet vlonderplanken. U moet wel altijd rekening houden dat er kleurverschil ontstaat tussen binnen en buiten, dit komt omdat de delen op een natuurlijke manier vergrijzen. Dit doen overigens alle composiet terrasplanken. Hierdoor raden wij altijd onze kunststof terrasplanken aan als u een serre gaat maken. De kunststof delen zijn UV bestendig met 10 jaar garantie waardoor het terras van binnen naar buiten mooi overloopt. Let op dat ook hier door de zon een verschil in kleur kan ontstaan maar dit is vele malen minder als met composiet delen. Wij van Floradeck vinden het belangrijk dat u weet wat de voordelen en nadelen zijn zodat u niet voor verassingen komt te staan. Naast het aanleggen van een terras kunt u ook ideaal een tuinpad aanleggen met onze vlonderplanken. Heeft een vijver of bijvoorbeeld een zwembad dat kunt u met de Floradeck terrasplanken deze ideaal afwerken. Met blote voeten over de terrasplanken lopen is geen probleem aangezien het niet kan splinteren.

Vlonder

De naam zegt het al. Men noemt terrasplanken ook wel vlonderplanken. Het zijn ook dezelfde soort planken echter kunt u er een terras mee aanleggen of een vlonder mee bouwen. Maakt u een vlonder of steiger aan de waterkant dan hebben hout producten veel te lijden. Dit is gelijk het grote voordeel van Floradeck vlonderplanken, want dit kan heel goed tegen water en zon. Hiermee creeert u een moderne vlonder met de voordelen die bij deze tijd ook horen. Maximaal genieten van uw tuin. De planken zijn onderhoudsarm en nagenoeg onderhoudsvrij. U hoeft dus nooit meer te schilderen en ook nooit meer te schuren. Gewoon met de hoge drukreiniger met gepaste afstand schoon maken en u kunt weer met uw blote voeten erover lopen. Daarom raden wij het natuurlijk af of bijvoorbeeld bankirai of andere houtsoorten te gebruiken bij het aanleggen van een terras of vlonder. Duurzaam is ook iets waar we tegenwoordig allemaal rekening mee houden. Het milieu moeten we allemaal zuinig op zijn. Kiest u voor Floradeck dan denkt u ook aan het milieu en de natuur aangezien deze veel langer meegaan en u geen chemische producten meer hoeft te gebruiken zoals bijts of olie.

Afwerking

Naast het aanleggen van een mooi terras is de afwerking enorm belangrijk. Wij zien veel dat klanten alleen naar de planken zelf kijken en website afstruinen wie de goedkoopste is. Uiteraard is onze composiet terrasplank goedkoop in de markt. Maar ook deze terrasplank heeft een mooie afwerkstrip waar u de randen van het terras mooi mee kunt afwerken. Wilt u echt de Crème de la Crème onder de terrasplanken dan kiest u voor de Floradeck Modern kunststof terrasplank. Niet alleen een plank die UV bestendig is met maar liefst 10 jaar garantie. Maar ook een terrasplank met een uniek palet aan afwerkmogelijkheden. Een gemiddeld huis in Nederland kost al snel 3 ton, dan wilt u hier toch ook een terras hebben die perfect is afgewerkt. Dit kan met Floradeck kunststof terrasplanken de Rolls-Royce onder de terrasplanken.

© 2016 - 2020 Floradeck terrasplanken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel