Veel gestelde vragen

Heeft u vragen die hieronder niet beantwoord worden, neemt u dan gerust contact met ons op.

 
Levertijden
V: Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?
A: Op dit moment zijn alle terrasplanken uit voorraad leverbaar en wordt een bestelling, in overleg met u, binnen 2-3 werkdagen bezorgd.
 
Nadat u een bestelling heeft geplaatst en betaald in onze webshop ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail waarna er voor u een afleveringsdagdeel wordt ingepland.

Leveringen vinden plaats op verschillende dagdelen afhankelijk van het bezorgadres worden deze ingepland. 1 dag van te voren krijgt u een melding welk dagdeel u uw spullen kunt verwachten.

Vroeg ochtend:      07:30 tot 10:00
Laat ochtend:        10:00 tot 13:00
Vroeg middag:       13:00 tot 15:00
Laat middag:          15:00 tot 17:00

Overzicht leveringsdagen gebieden: (de 2 cijfers geven de eerst nummers aan van u postcode)

Onze chauffeur zal op de afleverdag 30 minuten voor aankomst contact met u opnemen op het bij ons bekende telefoonnummer. Hierdoor hoeft u niet onnodig thuis te wachten.
 
Neemt u gerust contact met ons op voor overige vragen over de levering.

Soorten terrasplanken / vlonderplanken
V:
Welke terrasplank moet ik nu kiezen?
A: Er is geen slechte terrasplank. De keuze is aan u en dit heeft te maken welke eigenschappen u belangrijk vindt. Hieronder een opsomming van de verschillende Floradeck terrasplanken

Floradeck Classic
- Goedkope oplossing voor een mooi terras
- Natuurlijke uitstraling 
- Simpele montage

Floradeck Modern
- Super UV
- 10 jaar garantie
- 100% recyclebaar
- Uitgebreid pakket aan afwerking mogelijk
- Uniek afzonderlijk uitwisselbaar plankensysteem (1 plank is apart uit terras te halen)
- Langere lengte (4 ipv 3 meter)
- Makkelijker schoon te houden

Naast deze individuele eigenschappen hebben ze beide gemeen
- Splintert niet
- Antislip
- Onderhoudsarm
- Milieuvriendelijk

Monster aanvragen
V: Hoe lang duurt het voordat ik het aangevraagde monster ontvang?
A: Normaliter ontvangt u het monster binnen 2 werkdagen, uiteraard streven wij naar een zo snel mogelijke verzending. Heeft u uw monster niet binnen 3 werkdagen ontvangen neemt u dan even contact met ons op.

Mag ik meerdere monsters tegelijk aanvragen?
Uiteraard kunt u indien u twijfelt over de kleur meerdere monsters aanvragen. U dient dan het formulier op de voorpagina meerdere keren te verzenden.

Prijzen & bezorgkosten
V: Ik zie op internet veel verschillende prijzen, bent u echt de voordeligste?
A: Er worden op internet helaas ook veel composiet of houtcomposiet vlonderplanken aangeboden van mindere kwaliteit. Onze goedkoopste prijs/kwaliteit verhouding is bepaald op de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren. Met aanbieders van vergelijkbare kwaliteit en service bieden wij de voordeligste prijs. Wij leveren vanaf € 950,- gratis in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden (deze worden geleverd tot aan de veerpond). Onder de € 950,-  berekenen wij € 49,95 aan vrachtkosten.

Garantie?
Wij bieden 5 jaar garantie voor de composiet delen en 10 jaar garantie voor de kunststof terrasplanken. Wij staan achter ons product. Indien u twijfelt vraagt u dan gerust eerst een monster aan, u zult overtuigd zijn van de kwaliteit van ons product.

Onderhoud nodig?
Onze composiet terrasplanken zijn gemaakt van kunststof in combinatie met houtvezels. Door deze combinatie heeft het product een natuurlijke uitstraling. Maar het is een buitenproduct en alles wordt buiten vies. U dient het product wel schoon te maken. Dit kan met de hand of met een hogedrukreiniger met gepaste afstand. Door de houtvezels leeft het product net als een hardhouten terras. Dit houdt in dat ook in de terras vlekken kunnen onstaan en dat het product vergrijsd. Wees gerust, dit hebben alle composiet terrasplanken. Voordeel blijft dat het niet splintert, sneller is schoon te maken, niet meer bijtsen, mooie uitstraling en uiteraard weinig onderhoud nodig heeft.

De kunststof terrasplanken zijn gemaakt van 100% kunststof. Hierdoor is dit product nog makkelijk schoon te maken dan composiet terrasplanken. De toplaag van deze delen is makkelijk schoon te maken met hogedrukreiniger of met bijvoorbeeld een spons. Voordeel is dan ook dat de delen helemaal schoon te maken zijn. Composiet delen zijn ook wel schoon te maken maar je blijft altijd vuil zien. Ze zeggen dan ook wel dat composiet meer leeft. Maar wilt u dit niet en wilt u gewoon altijd een terras dat er als nieuw uitziet die niet vergrijsd en makkelijker in onderhoudt is. Kies van voor de kunststof Floradeck Modern terrasplank.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wat betreft de levering kunt u kiezen voor 2 opties:

1. Laten bezorgen binnen Nederland € 49,95 per levering.( dit geld niet voor 1 enkel onderdeel)


2. Laten bezorgen binnen België of Duitsland op aanvraag.

Bij kleine (na)bestellingen kunnen wij het ook per post versturen, hierbij worden de kosten voor verzending via Post NL of een andere post-verzendorganisatie aan u berekent. Deze kosten worden vooraf aan u doorgegeven en zullen in de meeste gevallen € 17,50 bedragen.

 

Zijn uw prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw maar exclusief verzendkosten. 

© 2016 - 2020 Floradeck terrasplanken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel