Kwaliteit en Service zijn belangrijk!

Kwaliteit en service zijn de kernbegrippen van Floradeck™. Echter zijn wij er ook van bewust dat waar mensen werken er fouten gemaakt worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw vragen, problemen of klachten op een goede manier afgehandeld worden door een van onze medewerkers.

Mocht u contact willen opnemen met een van onze medewerkers dan kan dit op twee manieren.

  • Telefonisch: bel onze klantenservice op nummer 030-8786253 van maandag t/m vrijdag van 8u t/m 17u
  • Email: stuur zelf een email naar info@floradeck.nl. Wij zullen binnen 3 werkdagen reageren op uw email.

Bent u tevreden over ons en onze service? Ook dan vinden wij dit ook leuk om te horen. Deel dit dan met uw familie en vrienden.

Klachten?
Heeft u een klacht over onze dienstverlening of over een product? stuur een email naar info@floradeck.nl. Wij zullen binnen 3 werkdagen uw klacht in behandeling nemen en u antwoorden.

Kwaliteit
Floradeck™ terrasplanken zijn uiteraard van de juiste kwaliteit. Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent. Dit kan alleen als u goed van te voren bent geinformeerd over uw aankoop. Wat kunt u wel en wat kunt u niet verwachten. Floradeck™ is een composiet of kunststof terrasplank. Beide terrasplanken zijn gemaakt uit hoogwaardige kunststoffen. Verschil tussen beide is alleen de de ene van 100% kunststof is en de andere in combinatie met houtvezels. Bij veel gesteld vragen op deze website kunt u in een kort overzicht heel duidelijk de verschillen zien tussen de planken.

Composiet terrasplanken
Deze planken zijn gemaakt uit 2 materialen. Een gedeelte is kunststof en het andere gedeelte is houtvezels. Het kunststof heeft als voordeel dat het materiaal duurzaam is, makkelijk te onderhouden en het splintert niet. Het hout heeft als voordeel dat de planken betaalbaar zijn en dat het er natuurlijk uitziet. De terrasplanken leven net als echte houten terrasplanken. Dit houdt in dat ze iets vergrijzen en dat het iets kan vlekken. Dit komt omdat er houtvezels in zitten. Dit is niet erg want het mag best een beetje leven een terras. Floradeck™ terrasplanken raden wij ook niet aan voor binnen. Het is een echt buitenproduct. Op onze website kunt u ook zien hoe onze terrasplanken moeten worden gemonteerd. Belangrijkste is altijd dat u rekening houdt met de werking van het product. Als u de montagevoorschriften goed opvolgt dan zult u zien dat u onze klachtenafdeling niet nodig zult hebben. 

Kunststof terrasplanken
Deze plank is gemaakt uit 100% kunststof. Dit heeft als voordeel dat de delen niet vergrijzen en dat het onderhoudt heel eenvoudig is. Doordat het 100% kunststof is kunnen de delen wel warmer worden dan composiet. Heeft u bijvoorbeeld een terrasoverkapping en wilt u de delen gedeeltelijk overdekt hebben en gedeeltelijk in de openlucht dan raden wij dat af met composiet delen, hierin zijn wij gewoon eerlijk. Maar met deze 100% kunststof delen kan dit weer wel. Doordat de delen 100% kunststof zijn klinken ze ook wat lichter als de composiet delen, dit is niet erg want het hoort bij het product. Ook met deze delen moet u rekening houden met de werking van het product. Volg dan ook altijd goed de montageinstructies op.

© 2016 - 2020 Floradeck terrasplanken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel