Ruilen en retourneren 

 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Kwaliteit en service zijn de kernbegrippen van Floradeck. Echter zijn wij er ook van bewust dat waar mensen werken er fouten gemaakt worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw vragen, problemen of klachten op een goede manier afgehandeld worden door een van onze medewerkers.
Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden:

  • Kosten voor beschadigingen (door verwerking / montage) zijn voor de consument
  • Voorzien van aangehechte labels en stickers indien redelijkerwijs mogelijk
  • Indien artikelen niet speciaal voor u op maat of op kleur gemaakt zijn
  • Artikel is onbewerkt
  • Stevig verpakt en in orginele verpakking of nieuwe verpakking
  • Levering betreft een levering aan consument (geen zakelijke levering).
  • Voorzien van volledig ingevuld retourformulier (download hieronder)

U kunt het artikel retourneren naar een door ons aan te leveren adres in Nieuwegein, dit is niet het Evindie bouwmaterialen adres. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending, zorg daarom voor voldoende bescherming aan de producten, transport schade zou zonde zijn. Zorg altijd voor een verzendbewijs. Download het retourformulier (zie hieronder) en print deze uit. Voeg dit formulier ingevuld altijd toe aan uw retourzending. 

  • Wij vragen u te streven naar de producten ongebruikt te laten en -indien mogelijk in originele onbeschadigde verpakking.
  • Retour sturen van langgoed is niet eenvoudig en duurder dan pakketjes. Bestel daarom bewust uw goederen om retourneren te voorkomen. Wij sturen u daarom ook gratis en geheel vrijblijvend een monster van onze terrasplank op zodat u precies weet wat u krijgt.

Heeft u vragen? Bel 030-8786253 of mail ons, vermeld hierbij uw ordernummer en naam.

Hier treft u het retourformulier aan. 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u binnen 30 dagen met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik en/of verwerking van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

© 2016 - 2020 Floradeck terrasplanken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel