Montage en onderhoudsinstructies Floradeck terrasplanken

 

Montage instructies:

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken treft u 2 afzonderlijke montagevoorschriften van onze terrasplank type classic en Modern. Dit omdat dat elke type plank zijn eigen unieke montage wijze heeft.

 

Onderhoud:

Zoals u al inmiddels weet schaft u een product aan van hoge kwaliteit welke milieuvriendelijk en onderhoudsarm is. Desondanks om uw Floradeck terrasplanken in topconditie te houden raden wij u aan dit 1 a 2 maal per jaar schoon te maken met de daarmee bestemde cleaner (verkrijgbaar via onze webshop) welke u direct onverdund op de terrasplanken kunt aanbrengen en door hier daarna water overheen te gooien weer helemaal kunt schoonborstelen. De terrasplanken leven net als echte houten terrasplanken. Dit houdt in dat ze iets vergrijzen en dat het iets kan vlekken. Dit komt omdat er houtvezels in zitten en is een zorgeloos en natuurlijke eigenschap van het product.

Met deze tips wensen wij u veel tuinplezier met een onderhoudsvriendelijke en duurzame terrasplank van Floradeck™.

Voor vragen kun je altijd contact op nemen met de binnendienst. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Te bereiken via: info@floradeck.nl of bel naar 030-8786253.

© 2016 - 2020 Floradeck terrasplanken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel